Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

Személyes köszönetnyílvánítás 1. rész

2011.02.11. 20:51 :: TJ (GCS)

 A GameCsászár Játékbemutatók 1,5 éve alatt rengeteg embert ismertünk meg. Nagyon sokan segítettek nekünk és ebben a bejegyzésben névszerint szeretnék nekik köszönetet mondani.

NitroN - Amikor még a GCS gyerekcipőben járt akkoriban indította munkásságát NitroN a GameTime bloggal. Kezdetben ötletekkel segítettük egymást majd miután a saját blogját megszüntette jelentkezett hozzánk tesztírónak. Én nagy örömmel fel is vettem, de néhány munka után elment a kedve a blogolástól majd itt hagyta a csapatot. NitroN személyében egy jóbarátot találtunk, de sajnos mostanában egyre ritkábban van alkalmam vele beszélni :(

Spark - Javában folyt az egyik tagfelvétel amikor első videója után megismerkedtem Spark-al, és bár nem jelentkezett megkértem hogy jöjjön hozzánk szerkesztőnek. Nagyon sok mindent köszönhetünk neki, új ötleteket adott a bloghoz valamint a mostani design-t is megcsinálta. Nemrégiben ő is távozott köreinkből viszont nem fejezte be a munkásságát, még most is készít játékvideókat a Power-ON színeiben.

Deyan-17 - Az utolsó felvett tag és bár csak rövid ideig dolgozott nálunk mégis köszönhetünk neki 2 kritikát. Rengeteget segített a Batman hetek lefolytatásában amiért tényleg hálás vagyok neki. Remélem tőlünk függetlenül  még folytatja a videós karrierjét.

Theó - Egy állandó néző és kommentelő, aki kritikáival, ötleteivel, segített jobbá tenni a blogot.

Millenotti, Gucs - Az "epikus duó" :) Theo-hoz hasonlóan ők is sokat segítettek a blog fejlesztésében kritikáikkal.

LuckeY - Hát, nem volt midig felhőtlen a viszonyunk, azért remélem már nincs harag. :) Luckey volt az első felvett tag és ő is sok ötlettel szolgált nekünk, és ha emlékezetem nem csal ő használta először a GCS rövidítést.

Ez a bejegyzés hosszabbra sikeredett mint terveztem és még nem említettem meg mindenkit úgyhogy várható a folytatás.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr472654798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NitroN 2011.02.11. 21:44:08

Oh :)
Én is igazi jóbarátokat találtam a GCS szerkesztőségében! Sajnálom, hogy keveset beszélünk, csak sajnos mostanában nincs annyi szabadidőm mint amennyi régebben volt, de ha akarod TJ akkor felőlem valamelyik este/délután megbeszélhetjük az élet értelmét Skype-on. :)

További sok sikert, és év végén ne bukjatok meg matekból! :D

NitroN

ŁuckeY · http://wazzup.blog.hu/ 2011.02.11. 22:02:25

Nagyon köszönöm, és jól esett. Természetesen nincs is harag. Tényleg én használtam először a GCS-t? :D

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.02.11. 22:30:30

örülök a megemlítésnek :) köszönöm :)

ARSENAL4EVER 2011.02.11. 22:59:48

Szép elbúcsúzás. Első résznek megfelelt. :)

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2011.02.12. 11:17:34

Hát igen, nem 1 kommentet pazaroltam Gucs-ra. :P

Én sajnos nem igazán érzem így, hogy segítettem volna, inkább a háttérből néztem a blogot. De ha te így érzed, akkor annak nagyon örülök! :)

Walcott 4 ever 2011.02.12. 19:48:14

Jó el búcsúzás első körben. :)

[SPARK] 2011.02.15. 18:37:29

Sajnálom hogy ez lett :( Jó volt veletek együtt dolgozni. Az okot tudod miért léptem ki. Köszönöm a lehetőséget hogy veletek munkáskodhattam :/

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2011.02.15. 20:56:10

@Gucs: Nincs mit!
@NitroN: Sajnos nekem sincs túl sok szabadídőm (mi sem bizonyítja jobban hogy erre a kommentre is csak most válaszolok) De majd egyszer tényleg dumálunk egy kicsit. :)
@ŁuckeY: Igen te használtad először és hát amilyen lusta vagyok egyből átvettem a rövidítést :)
@Je m'appelle Théo: Nincs mit :)
@Millenotti: Én igenis úgy vélem hogy a kis személyes csatározásaitok mellett szolgáltál néhány hasznos tippel is :)
@[SPARK]: Nem tudom neked elégszer megköszönni hogy annyit segítettél a sablonnal, veled is egy élmény volt a munka!

Holnap folytatom a búcsúzkodást! Vannak még egy páran akiknek hálával tartozunk!
süti beállítások módosítása