Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

Személyes köszönetnyílvánítás 2. rész

2011.02.19. 17:15 :: TJ (GCS)

 Na, akkor folytatnám...

Elderyautja, Roach: Gyakori nézői és kommentelői voltatok az oldalnak, Elderyautjának külön köszönet hiszen sokáig tagként is szerepelt nálunk, sajnos egy idő után ráunt a videózásra és visszatért a tesztíráshoz a Roach blogon.

Power-ON csapat: Köszönettel tartozunk az egész csapatnak az ötletekért és a kritikákért, s ezen úton sok sikert kívánok a folytatáshoz!

Rossz PC Junior csapat és kommentelők: Bár valószínűnek tartom, hogy nem olvassák ezt a bejegyzést azért még hálás vagyok nekik. A csapatnak azért hogy kitették a videóinkat, a kommentelőknek pedig mind a pozitív, mind a negatív kritikáért, hisz ezeknek köszönhetően fejlődtünk a legtöbbet.

freddyD: Biztos vagyok benne hogy nem olvassa ezt, de akkor is neki tartozunk a legnagyobb hálával, hiszen mint oly sokakat minket is ő inspirált ennek a szakmának az elkezdésére és ha ő nem kezdi el akkor mi sem ismerünk meg olyan sok nagyszerű embert.

Továbbá köszönöm minden társoldalnak, kommentelőnek, videósnak, tesztírónak mindenkinek aki jelentkezett a nyereményjátékunkra vagy tagfelvételünkre, mindenkinek aki rendszeresen látogatta, vagy csak véletlenül idetévedve megnézte a blogot!

Köszönöm a figyelmet és ezt a 1,5 évet!

U.i.: Még mielőtt végleg berekesztenénk pályafutásunkat összerakok egy kis Clipshow-t az eddig bemutatott játékokból! Igen tudom hogy kopi de akkor is ennyit még lehet :)

 

Sziasztok!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr672673008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2011.02.20. 16:57:54

Személy szerint a legjobbakat kívánom nektek! Remélem, hogy további sikereket értek majd el, akármerre is tartson az utatok.

Üdvözlettel: Borsesz

Mad Hacker · http://roachjatekelemzesek.blog.hu/ 2011.02.27. 21:53:01

@Je m'appelle Théo: Még csak most olvasom... KÖsz, hogy megemlítesz.

Kalocsai Mária · http://zsirreceptek.blogspot.com 2011.03.06. 12:45:13

Engem is nagyon érdekel az a klipsó, olyat még úgysem láttam. Pedig már jópár évet megéltem.

babytoy1 2011.04.11. 05:06:29

The earliest and foremost directive of any internet graphic artist is: www.linksoflondonjewellerysale.net/links-of-london-charms.html certainly not create an photo without receiving anti-aliasing.

Levente Osztovits 2015.11.29. 14:16:54

Óoó a régi szép idők :D
süti beállítások módosítása