Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

GCS Játékbemutatók - Flash Games - Black Knight

2010.02.05. 14:38 :: TJ (GCS)

Flash Games – Black Knight

 

Története: 
Hát nincs nagyon túlbonyolítva mint egy netes játéknál sem de legalább van neki. 
Tehát: Mi a király lovagjának bőrébe bújhatunk akit elküldtek egy kis adóbehajtásra a jobbágyokhoz. 
 
A játékmenet:
Megkapjuk egy üzeneten keresztül mennyit kíván aznap a zsebébe tenni a királyunk és ezek után már csak annyi a dolgunk hogy a pályán megyünk és lecsapjuk a szemünk elé kerülő emberkéket, szétverjük a bolti eladó portékáját és összeszedjük a pézüket. Persze hogy legyen egy kis buktató nem szabad mindent fejbe kólintani mert néha arra jár Matilda a boszorkány akit ha megütünk malaccá változtat ami kicsit cinkes mivel addig egy csonó ember „fizetés” nélkül meglóg.
Figyelni kell továbbá azt is nehogy ne találjunk el semmit mert akkor fegyverünk rövid időre hatástalanná válik és az megint pénzveszteség.
 
A bót:
Bizony ez a kis játék még egy bolttal is büszkélkedhet ahol - bizonyos péztösszegért persze - új fegyvereket valamint szerencsehozó amulettet vehetünk továbbá egy olyan elixírt ami segít abban hogy gyorsabban visszaváltozzunk emberré ha összeakadnánk Matiládval.
 
Ahhoz képest hogy a játék mindössze 3 váltakozó pályából áll és azokon is ugyanazok az emberek láthatóak csak más ruhába öltözve eléggé jó szórakozási lehetőséget nyújt érdemes kipróbálni.
 

Kipróbálom

 

 

7 komment

Címkék: flash black knight games gcs gamecsászár

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr651731757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NitroN 2010.02.05. 18:10:20

Ezzel a játékkal azt hiszem még régebben játszottam.Akkor nem tetszett.Most megint kipróbálom! :D

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.02.05. 18:49:08

@TheNitroN: Érdemes kipróbálni . nagyon jó kis szórakozási lehetőség
süti beállítások módosítása