Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

A Szökés

2010.03.18. 09:56 :: PJ (GCS)

Hát igen. Kétségkívül az elmúlt pár év egyik legsikeresebb sorozata. És hogy miért írok most róla? A tovább után kiderül! :)

 

Én nem néztem amikor ment a TV-ben (úgy tudom 2009 novemberében lett vége), de most letöltöm az 1. évadtól kezdve, és nézzük a családdal:). Most tartunk a 2. évad 7. részénél, és hihetetlenül izgalmas. Michael egy zseni, ehhez semmi kétség. De a film készítői is zsenik voltak, egyszerűen nagyon izgalmas sorozatot hoztak össze. Annyi csavar van benne, hogy az már nem létezik, emellett sok akció, és érzelem is helyet kapottt benne, ezért szeretem.

Na de a lényeg, hogy ma reggel leültem a gép elé, és kutakodni kezdtem a neten, hogy van-e a Szökésből PC játék. És van! Mármint Amerikában. És HOLNAPTÓL  Európában is lesz! Ugyanis 2010. március 19-én jelenik meg a Prison Break: The Conspiracy című játék.

A game az I. évad eseményeit dolgozza fel, de sajnos nem Michael bőrébe bújva kell kijutnunk a Fox Riverből, hanem egy Tom Paxton nevű CÉG-ügynökkel leszünk. A feladatunk az, hogy megtudjuk mire készül Michael, miért áldozta fel karrierjét, hogy bekerüljön abba börtönbe ahol a bátyja is raboskodik. A feladat végrehajtása során találkozunk majd a sorozatból jól ismert szereplőkkel is. 

Grafikailag szép lesz a game, csak jó játékélményt is nyújtson aztán a 8 órás játékmenet!A küldetéseken kívül nemigen mozoghatunk majd a börtönben, csak néhány mellékküldetés vár ránk. Sokat kell majd verekedni, lopakodni , akciódús lesz.

Itt van 2 trailer:

 

 

Én tuti megszerzem valahogy, bár nem tudom szerény országunkban árulják-e majd. Bár valószínűleg úgy is inkább letölteném :D

Ajánlott rendszerkövetelmények:

CPU: Kétmagos proci, 2,0 Ghz
RAM: 2 GB
Videomemória: 512 MB
OS: Windows XP/Vista/7
HDD: 2 giga szabad hely


FIGYELEM! A játék kevesebb videomemóriával (256 MB) és 1 giga rammal is képes futni !)

 
Bővebb rendszerkövetelmények a 3. forrásnál.


A cikket én írtam, de a nagy részét innen olvastam ki: 1. forrás, 2. forrás, 3. forrás

7 komment

Címkék: break th prison conspiracy trailers

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr541849044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.03.18. 13:35:57

Na ugye! mondtam én anno hogy nincs jobb a szökésnél !

Erevis · http://erevis.posterous.com/ 2010.03.19. 15:43:55

Én kipróbáltam tegnap, de az, hogy sok a akció lesz azt már kétségbe vonom. Inkább lopakodunk a börtönbe, és ha átvezető van, akkor legalább lesz 3 darab, irányításilag pedig nem nagy szám. Közel sem olyan zseniális, mint a sorozat. Mekkora hülyeség, hogy még csak nem is Scofielddel megyünk?

Chip2 · http://gameplays.blog.hu/ 2010.03.19. 18:46:02

@TJ (GCS): Sorozatok között?De van a Lost, a szökés csak a 2. nálam.
@Erevis: A Lostból is csináltak egy játékot és abban is egy olyan karakterrel kell menni aki benn se volt a sorozatba.
"Közel sem olyan zseniális, mint a sorozat." Hát nekem nem ezt mondtad xD

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.03.19. 19:01:12

@Chip2: Szerintem nincsen jobb a Szökésnél. de talán csak azért mert az egész Lost-ot valahogy nem értettem :S

Chip2 · http://gameplays.blog.hu/ 2010.03.19. 20:07:25

@TJ (GCS): Én se értek mindent.A szökés azért a 2. mert rövid.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.03.23. 16:42:53

én igazából se a szökést se a Lostot nem szerettem...Dr Houseból meg nem igazán lehet játékot csinálni szval a favorit sorozatom kimarad a meg"játékosításból" :D

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.03.24. 13:48:08

@Gucs: én ezt le is írtam csak azt nem értettem miért utáltak meg roach-ék ilyen hirtelen.
süti beállítások módosítása