Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

Helyzetjelentés

2010.04.13. 17:02 :: TJ (GCS)

 Na végre frissíthettem az állapotjelzőt! Mint láthatjátok befejeztem a végigjátszást és hamarosan kezdem a jelenetek felvételét. Ez a videó is a lassan járj tovább érsz elv jegyében fog készülni úgyhogy nem mondok időpontot mert az úgyis csak eltolódna :S

Még valami, ebben a videóban is a slideshow-s összefoglalót fogom alkalmazni Max barátunk felettéb kacifántos sztorija miatt.

Na, ennyi lettem volna mára.

U.i.: PJ ezúton is sok szerencsét a RPJr Oscarra! Tudom ez egy kicsit unfair a többi indulóval szenben de ha segíthetek valamiben csak szólj!

                                                                                         TJ

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr411918147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NitroN 2010.04.18. 22:43:48

Nem nagyon van bejegyzés a blogon :S
Amúgy már rég beszéltünk! :D

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.04.19. 12:44:20

@NitroN: Hát ihlethiány :)
PJ is kis válságban van a videójával :S
süti beállítások módosítása