Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

Közlemény

2009.11.28. 16:56 :: PJ (GCS)

Sajnálattal kell közölnöm a kedves Blogolvasókkal a hírt, miszerint a Gamecsászár Játékbemutatók csapatának legújabb, vasárnap bemutatni tervezett videója betegség miatt késni fog. (TJ kért meg hogy szóljak nektek)
Szóval TJ elkapott valami csúnya náthát, vagy influenzát, ki tudja és lázas is, így jó, ha a jövő héten lesz új videójuk.
Innen is mielőbbi gyógyulást kíván:
                                                 PJ
 
Szerk (TJ) : Jobban vok már lázam is alig van. Nagy nehezen gép elé jutottam kösz PJ hogy megírtad a bejegyzést.
Remélem megértitek hogy most nem igazán vok vidikészítgetős hangulatban. Kb. szerdára túlleszek ezen a megfázáson akkor nekiálunk szinronizálni. Azért csak olyan későn mert a rekedt hangom eléggé hasonlít egy tüdőbajos dobbermanéra és kicsit furcsa lenne a vidi. 
(Ezt neked H1N1! 3 nap alatt felgyógyulok :))

3 komment

Címkék: betegség elmarad miatt játékbemutatók gamecsászár

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr111558982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása