Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

OFF: Farsang Békéscsabán avagy had égjen a 8.b! :)

2010.02.19. 20:44 :: TJ (GCS)

Ez a videó az osztályunk útólsó napon megkoerografált műve. Az útólsó 10 percben jött az ötlet hogy legyünk cigánytáncosok ezért van az hogy még az átlagnál is "színesebben" öltöztünk.

A jeleneteket EJ vette fel de kár hogy hátul állt így néhány szereplő alig látszik.

A zene ez volt de újra kellett vágnom alatta mert nagyon rosszul hallatszott. 

Ez a videó csakis POÉN jellegelt készült. Ja és akit érdekel hol vagyok én a műben nos sikerült véletlenül úgy állnom hogy abszolút ne látszak csak néhány rövidebb pillnatra. Tehát én az első emeleten a lufik miatt alig látható helyen állok. Szerencsére nem szerepeltem :)

                           

A videóról : A hétvégén befejezem és hétfőre kint lesz ha törik ha szakad!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr131774556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása