Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

Választások...

2010.04.11. 11:36 :: PJ (GCS)

 Hát igen, eljött a nagy nap, Magyarország választ. Nem kérdezem meg, hogy ki kire (szülei kire) szavaz(nak), mert az magánügy. Inkább a dolog játékos oldalát vizsgálnám meg! Szóval politikai, választási témájú játékokat gyűjtöttem nektek egy csokorba a választások apropóján. 

 Gyurcsány Hunting

PJ (Gamecsászár Team): gyhHát igen, Fletó első helyen szerepel a cikkemben. Bár már nem ő a góré, sok mindent köszönhetünk neki (lásd Fidesz propaganda) Az ellenzőinek meg ezt a kis flash játékot. Nem valami hosszútávú szórakoztató csoda, de az elején még jóvicces is. És a hangeffektek, jól eltaláltak (mármint a ,,zenei" aláfestés) Kipróbálható. 

 

 

 

Battle For The White House 

PJ (Gamecsászár Team): bftwh2PJ (Gamecsászár Team): bftwh1 A 2008-as amerikai elnökválasztásra épülő, mobilos játék. Hülyén kinéző jelöltekkel, és még hülyébb feladatokkal. Teszem azt bokszolnunk kell vetélytársunk ellen, táncolnunk kell, szabotálnunk kell a másik jelölt beszédét, aztán elrohanni, labirintusból kijutni szamárjelmez és roller segítségével, stb. Minndezt szavazatokért, Ha az előválasztásokon minden körzetben elég szeavazatot szerzünk, akkor jöhet a ,,Presidental Tour". Ha itt is megfeleltünk egy mindent eldöntő bokszmeccset kell vívnunk Bush-al. Zseniális játék, tessék letölteni!

Obama Alien Defense

PJ (Gamecsászár Team): oad Barack Obama amerikai elnökkel kell megvédenünk a Földet a gonosz idegenek támadásától. A miniclip egyik legnépszerűbb játéka. Nekem tetszik a grafika, bár nem tudom miért fogott meg ennyire. The Game.

                           

 

 

Hát ennyi, nem túl sok, de kifutottam az időből. Ha valaki tud még hasonló játékokat, az jelezze kommentben!!

PJ

 

3 komment

Címkék: választás játékok politikai voks10

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr91911499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2010.04.11. 11:41:06

hát nem tudom emberek, de tudtommal a "Gyurcsány hunting"-os játékot, még anno valaki betiltotta...és aki tovább terjeszti azt pénzbüntetéssel, vagy rosszabbal sújtják...csak szólok...

PJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.04.11. 13:31:17

@Borsesz: Utánanézek, és ha gázos kiveszem.

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.04.11. 13:34:47

Én ezt a 2 lövöldözőst is szerettem az egyiknél bushal kell kijutni a fehér házból és közben írtani a terroristákat a másikban meg először bushal majd erzsébet királynővel kell írtani a jónépet.
www.miniclip.com/games/bush-shoot-out/hu/
www.miniclip.com/games/bush-royal-rampage/hu/
süti beállítások módosítása