Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

ARRGH!

2010.06.17. 19:40 :: Mad Hacker

Először is a szavazást lezárom, vidi lesz,de nem a Will Rockról mert ahhoz tényleg semmi kedvem. Más alanyt fogom választani, ami tetszik is. Van sok ötletem szóval ilyen gond nem lesz. Szerintem arról lesz vidi amiről a teszt is lett volna, ami nem más mint a Team Fortress Classic. Másodszor qrva ideges vagyok, mert az EGÉSZ INTRÓM ELVESZETT. Minden egyes videóra ami az intróhoz tartozik kapok egy Programfuttatási Hibát, szóval kampec az egésznek!!! Még dolgozzak ki egy új intrót is. Köszönöm!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr662089719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása