Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

Elegem van már ebből az egész oldalból!

2010.06.25. 17:04 :: sawbsaw

Kilépek! Anno még azt hittem, hogy attól még, hogy nem olyan érett a közösség el leszek magamnak. (Szépen teszteket írnék, beszélgetnék a csapattársakkal stb.) Most éppenséggel az Elderyautja-val kötekedtek, amikor ő betartotta a szabályt. Kérdezett mindenféle dolgot egy kis hülye kérdesekkel. A pentermamus meg össze visszaságokat kérdezett, szóval inkább vele kellett volna kötekedni, hogy nem abból áll ez az egész, hogy csak hülye kérdéseket teszünk fel, ráadásul még nem is érthetőeket! Amúgy mindig a kisebbel kell kötekedni mi? Nézzetek már magatokba ti retardált parasztok (Te is GaMeRkIsZi) - Mondthatom nagyon értelmes voltál a tegnapi rádióadásodban! Gucs - Mindig a Luckey-t szidod, mégis mit tett ellened? Ha? Fiatal és idegesítő a hangja? - Fogadni merek, hogy ezért szidod! Vagy inkább azért, mert szarok a videói? Hát a te történeteid (vagy nem tudom már mit csinálsz) azok se jobbak megnyugtathatlak! Na tehát én kilépek és átadom a rendfelősségi jogot Elderyautjának! Bannold aki megérdemli! (Jobban részletezném még a dolgokat, de már elegem van ebből az egészből!)

Bye, Bye

Update by NitroN: PANTERMANUS FELOLDVA! Írhatsz kommentet!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr22109892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[SPARK] 2010.06.25. 17:14:02

Na figyelj én semmit nem csináltam tegnap, megkértelek rá hogy szólj ha hallatszunk. Kipróbáltam a rádiózást, nem ment mert sz/r a hangkártyám. Ennyi... Te döntésed!

NitroN 2010.06.25. 17:21:46

Már megbocsáss de nem kéne az én bejegyzésem elé írni.
Ja és,szerintem te ne parancsolgass.Az adminok majd bannolnak ha akarnak.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.06.25. 17:41:38

Szóbészó, te bekattantál, komolyan mondom.

Hol kérdezett normálisakat? Kérdéseiből kiszednék párat: csivava maszturbálás, mi a kövi kérdésem, értelmeset kérdezek-e, miért nem, minek írok ennyi kérdést, mi a válasz az előző kérdésre, ÉS MÉG SOROLHATNÁM, ez csak pár a rengeteg közül. Ezek neked értelmesek? Kapj már észbe! Mint egy 10 éves, komolyan mondom.

És jó lenne, ha nem pofáznál bele abba, amiről lósz*rt sem tudsz. Nem ezekért utáljuk lákit, hanem mert anno megállás nélkül bepofázott nekünk. Nem tudta befogni a pofáját és a segítő kommentekre is visszaszólt.

Na most pedig szállj magadba kisfiam és dugulj el, de gyorsan!

Mad Hacker · http://roachjatekelemzesek.blog.hu/ 2010.06.26. 06:49:26

@Gucs: Ha rólam beszéltek, nem bannollak, szabad véleménykifejtés van. Csak ne vigyétek túlzásba a káromkodást, ennyi.

pantermanus (törölt) 2010.07.06. 04:37:52

egyébként mit kérdezhetünk volna töled? mert amire kíváncsi voltam arra kaptam választ már viszont meg neggyon akartad ezt a kérdez feleleket szóval enyi bocs
süti beállítások módosítása