Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

HIRDETÉS

2010.06.27. 15:30 :: PJ (GCS)

Sziasztok!

Kitettem bal oldalra a PontPark.eu hirdetését.

Ez egy pontgyűjtögetös oldal. Pontokat a következőképpen lehet szerezni: hirdetések nézése 1 percig, napi kérdés megválaszolása, új emberek meghívása, illetve napi 1 pontot automatikusan kapsz.

Aztán az összegyűjtött pontjaidért mindenféle terméket vehetsz! (Az oldal Termékek menüpontja)

Ha nem hiszitek el, hogy kiküldik a termékeket, nézzétek meg az oldal fórumát!

Mondjuk nem hiszem, hogy valaki is összegyűjtött volna már 1 tévére valót, de hajrá.

Kérlek a bal oldali képre, vagy IDE kattintva regisztáljatok, mert az nekem + 1 pont :P

Köszi: PJ

u.i.: a napokban kirakok majd egy kis hülyeség-videót...

20 komment

Címkék: pontpark

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr992113662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NitroN 2010.06.27. 15:48:09

Én ezt nem veszem be! :D

NitroN 2010.06.27. 16:00:41

@PJ (GCS): De nem érdekel! Nem érted? :D

PJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.06.27. 18:36:47

@NitroN:Ja OK
@Gucs: Szart fake. Majd meglátod, ha rendelek vmit és megjön! Direkt le fogom fotózni, és betenni ide.

Mad Hacker · http://roachjatekelemzesek.blog.hu/ 2010.06.28. 06:35:01

Az igaz, hogy nem regisztrálok, de attól még NEM FAKE, nővérem egy másik pontgyűjtögetős oldalon szerzett a pontjaiból egy mp3-at/4-et már nemtom! Ki is küldték postán.

Mad Hacker · http://roachjatekelemzesek.blog.hu/ 2010.06.28. 06:35:42

Ha az elsőt nem küldte volna el: Nem fake, nővérem is nyert már egy hasonló pontgyűjtögetős oldalon egy mp3-at/4-et, már nem tom.

sawbsaw 2010.06.28. 12:16:37

@Gucs:

Az elmúlt napokban egy kicsit elfoglalt voltam, de akkor most írok neked egy kis üzenetet.

Mindenről/Mindenkiről meg van a véleményed! De saját magadról nincs? Persze, hogy nincs! Mielőtt leszólnál egy embert jobb lenne ha mondjuk te is elolvasnád amiket ő írt!

Heh, te hány éves vagy öcsi?
Kezdő videós!
Fogadni merek egyet sem olvastál el! (kis regény)

Én meg azt merem fogadni, hogy nem olvastad el a bemutatkozómat és az 1. tesztemet. A bemutatkozómban benne van, hogy 15 és fél éves miskolci srác vagyok és nem kezdő videós vagyok, hanem egy picikét tapasztalt tesztíró.

Hülyeségeket beszélsz!

Hogyne beszélnék hülyeségeket! Az igazság mindig fáj!

GaMeRkIsZi - Most komolyan! Te sem gondolod azt, hogy a live adásaid egy normális live adás. Ökörködtök benne össze-vissza (persze azért kell ez! a nevetés fiatalít! :) ) csak jó lenne, ha nem káromkodással díszítenétek (ARSENAL - Kurva anyád! - meg ilyesmi.) a live adást és vicces is lenne a live adásotok, mert hát a rajzolós játékon, ahogy ökörködtetek (nyúlfül!!! , lapátolja a szart!!!) inkább szánalmas, mint vicces volt. Szóval remélem ezt megérted és nem pedig ilyeneket írsz, hogy Menjé má' vissza anyádba te sawas köcsög - meg ilyesmi!

Egyáltalán minek akarsz Te K-F-et?

Mert most meg van tiltva vagy mi? Igen, nem sokan ismernek és nem vagyok valami nagy híres, mint speciel Reactor, de attól még max 6-7 ember írhat kérdéseket!

Nagy az arca Luckey-nak!
Értetlen gyerek!

Jó akkor nagy az arca Luckey-nak! Én csak példálóztam! Lényeg, hogy csak basztatod és fiatal tőled! Érted értetlen gyerek?

Millenotti:

Törli a kommenteket és minket bannol!

Ebből is látszik, hogy ki az értetlen gyerek!

Remélem, hogy majd elgondolkoztok ezeken! Bár szerintem úgy is valami káromkodós válasz jön! -.-

sawbsaw 2010.06.28. 12:29:34

Jó igaz, hogy a Kilépek.... postban kicsit ki keltem magamból és nem annyira érthetően foglalkoztam, emiatt elnézést! Csak hát anno sok ilyen volt nekem, hogy mindig a kisebbet nyaggadták és ez már manapság úgy felbasz! Persze erre nem az lett volna a válasz, hogy kilépek, de most már mind1, kicsit gyenge a idegrendszerem, bár eddig mindenki azt mondta, hogy nagyon nyugodt ember vagyok! :)

sawbsaw 2010.06.28. 12:34:39

*foglalkoztam - fogalmaztam

Áááh! Na! Feszült vagyok!

Wax. · http://ovgt.blog.hu/ 2010.06.28. 16:47:05

@Gucs: A kezdő videós dolgot te mondtad neki...

Mad Hacker · http://roachjatekelemzesek.blog.hu/ 2010.06.28. 17:25:56

@Gucs: És te speciel ki a frászt érdekelsz? Szállj már le a földre... A korról meg: Utánanéztem az adatlapjaidnak, 14-16 év körül lehetsz teis, de mindegy.

[SPARK] 2010.06.28. 17:27:02

@sawbsaw: Rajtad kívül nem sok mindenkinek volt probélmája a liveunkal, ha meg lett volna annyi hogy nem a legvégét nézed hanem mondjuk az interjúkat akkor talán nem lennél felháborodva. Menj nézz 100%-ban komoly liveokat ahol ha megszólal egy chatelő ban mert ott ők beszélnek! Szerintem ezt meg nem ide kellett volna írni...

Sajnálom rólad is meg van a véleményem!

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.06.28. 21:52:21

Atyaszentisten!

Mi a lószar megy itt? Hát komolyan válaszolni sem merek, mert rögtön nekem ugrik 10 paraj.

Szánalmas, amit az újoncok tettek ebből az oldalból. TJ rendben elvan. Kiszi nem ír idióta bejegyzéseket, néha beszól, de teszi a dolgát. Elderyautja vagy ki a fene, meg ez a sawbsaw gyerek hazabassza az egész blogot. 1) mert tényleg IGÉNYTELEN (igen, ez utalás volt XD) bejegyzésekkel negatív irányba tarkítják a blogot. 2) mert nem bírnak ők se magukkal és ugatnak itt. 3) mert helyesírásukkal nem csak magukat, de a blogot is égetik 4) SAJNOS több most nem jut eszembe... majd gondolkodom... XD

A lényeg, hogy ez a két ember eddig sz*rt sem mutatott fel, csak a vitát.

És PJ, meg ne haragudj, de ezek az oldalak hatalmas fake oldalak. Most linket nem tudok sajnos adni, de rákereshettek, talán megtaláljátok azt a cikket (angol tudás kell hozzá), ami arról ír, hogy az elmúlt 2 évben (2008-2009) tizenkettő, azaz TIZENKETTŐ, tehát 12 ilyen pontgyűjtögetős oldalt buktattak le, hogy a Youtube-on átlagosan 14 fake unboxing videót tettek közzé (unboxing video=amikor levideózzák a nyeremény kicsomagolását), különböző szerkesztőkről, különböző IP-ről, különböző accokról (a rekordot egy orosz pontgyűjtő oldal tartja 33 fake videóval). Továbbá 4 oldalt átlagosan 9-en jelentettek fel, hogy nem kaptak ajándékot és visszaéltek a címmel. EZEK UTÁN: hagy mondjuk már azt nagy biztossággal, hogy fake oldalak, mert az ilyen oldalak mind azok. De ha ti kiadjátok a címeteket ilyenre, hát hajrá, aztán lehet majd rinyálni, hogy így-úgy-amúgy, az már rátok tartozik.

Megemlítenék 1 remek mottót ezzel kapcsolatban: Szarból nem lesz arany. És ez bizony így van!

Voodoo. · http://voodoo.blog.hu/ 2010.06.28. 22:04:02

A mottú nem úgy van, hogy szarból nem lehet várat építeni?:D

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.06.29. 09:14:44

Ajjaj
@Gucs: Ha elhiszi elhiszi az ő dolga nem kell beleavatkozni tény hogy azzal hogy reklámoztam kicsit a mi dolgunk is lesz de ha PJ elhiszi akkor hidje.
@PJ (GCS): Ha hiszed hiszed a te dolgod.
@Millenotti: Sawbasaw kilépett tehát ő már nem fogja "igénytelen bejegyzéseivel" károsítani az oldalt. Elderyautja meg még alig kezdett blogolásba és úgy vettem észre hogy eléggé fejlődőképes tehát előbb utóbb kinövi majd azt amit nem szeretsz benne.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.06.29. 11:13:41

@Gucs: Hát erre mondom, hogy sz*rból nem lesz arany. Ki az a hülye, aki csak így osztogatja az xbox-okat meg ps-eket? Mert ha legalább tenni kéne érte valamit, pl. kérdésekre válaszolni, vagy logikai feladványok, vagy AKÁRMI, akkor még el is hinném (talán, bár nem hiszem... de jobban mint így). De hogy napi 2 kattintásért? Áh...

@PJ (GCS): Én már eleve ott buktatósnak tartom, hogy rögtön a legelején lekérdezi az adatokat. És ha soha nem nyersz semmit, akkor is megvan nekik a címed. Akkor már inkább Lockerz, mert az nemzetközi, csak akkor kér adatokat ha veszel valamit, és ha valaki örömét leli ebbe a pontgyűjtésbe, de venni nem akar semmit (biztos van ilyen elmebeteg XD), akkor az a neki való. Itt meg akármit akarsz csinálni, a címed ígyis-úgyis kiadod.

a bende (törölt) 2010.07.03. 22:24:32

@Millenotti: DE mennyire iazad van! Úgy még értelmes lenne ha csak olcsóbban kapod meg és nem ingyen! Vagy lehet hogy három ledes(tökéletesen használhatatlan) xboxot, 2 kártyás tehát kamu iphonet, vagy az európai mjátékok futtatására nem alkalmas wiit, tönkrement mp4-et küldenek! Úgy van kakiból nem lehet várat építeni pláne nem most!:D És elehet hogy átszerkesztik a kommenteket!

Voodoo. · http://voodoo.blog.hu/ 2010.07.04. 12:45:41

@a bende: Vagy az is lehet, hogy használt cuccokat küldenek, garancia nélkül, és ha tönkremegy a cucc, cseszheted az egészet.
süti beállítások módosítása