Gamecsászár

PC játékok bemutatása videókban. Ha bármi kérdésed, észrevételed van, vagy szeretnéd, hogy játékokkal kapcsolatos képedet, videódat kirakjuk az oldalra akkor írj a gamecsaszar01@gmail.com címre. Üdv.: TJ Ajánlott felbontás: 1024X768

TRIALS Hd teszt

2010.11.30. 20:43 :: CzEbE (törölt)

 Itt lenne az első játékról írt tesztem!

 

 

TRIALS HD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerintem sokan közületek már hallottak az Elasto Mania nevű játékról. Ha nem akkor elmondanám, miről van szó. Egy kis motor terelgetése a feladatunk. Az a lényeg, hogy lehetőleg a legjobb idővel és a legkevesebb borulással fejezzük be az adott pályát.  Anno szép sikereket aratott itthon. Azóta különböző flash játékokban újraéledt ez a műfaj. De nemcsak az interneten hódítanak az efféle programok. Mostani alanyom a TRIALS csak és kizárólag az Xbox Live Arcade rendszerén belül letölthető 1200 MS pont fejében. Ez a játék tulajdonképpen a már fent emlegetett Elasto Mania nagytesója. Itt is hajmeresztően nehéz, veszélyes pályák megoldását adták fel feladatnak a készítők. A pályák 3D-s kinézetben kápráztatják el a játékosokat. De nekünk a 2 dimenzió szabja mega a határokat.

 

A játék lényege hogy minél jobb eredménnyel a zsebünkben érjünk célba. Így bronz, ezüst és arany érmeket zsebelhetünk be. Ami leginkább jóvá teszi a játékot, az a többi gamer.  Ugyanis a játék minden versenyünket pontozza, ezt pedig kirakja egy ranglistára. Ha az Xbox Live barátaink is játszanak a letöltötték a játékot, akkor a képernyő tetején megjelenik egy csík. Itt mutatja, hogy ki az első, illetve hogy mi hányadik helyen állunk.

 

 

Motorosunkat, kivel majd hajmeresztő akadálypályákat teljesítünk, teljesen egyénire formázhatjuk. A ruhái és a bőre és motorja színét a legaprólékosabban módosíthatjuk. A pályák teljesítése során néha új kétkerekű szörnyeket is kaphatunk. És tényleg különbözőek! Az alap motorral egyenesen öngyilkosságnak minősül egy Hard nehézségű pálya végigjátszása.

 

Öt nehézségi szint várja a virtuális kaszkadőröket. És itt szeretnék kitérni a játék talán legnagyobb hibájára. Mégpedig hogy iszonyúan nehéz! Az első két nehézségi szint még nem olyan nagy cucc, de mikor közepes nehézségi fokon először megyünk neki egy pályának akkor már nagyon érezhető, hogy nem egy casual programmal van dolgunk. Minden nehézségi szinthez másfajta pálya dukál. De mivel nagyon egyszerű irányítani a játékot, elhisszük hogy képesek vagyunk megcsinálni a pályákat. Mert annyi az irányítás hogy a két ravasszal adunk gázt vagy éppen fékezünk, a bal karral pedig motorosunkat döntögetjük előre hátra.

 

De nem csak ennyiből áll a TRIALS HD! Van egy úgynevezett Skill Games menü pont ahol vagy egy tucatnyi őrültebbnél-őrültebb játékmódokban kell bizonyítanunk tudásunkat. De ha ez sem elég akkor még ott a pályaszerkesztő ahol a legnehezebb pályákat is összehozhatjuk, így bosszulva meg barátaink jobb eredményeit. Nagy kár hogy csak a barátaink játszhatnak alkotásainkkal.

 

Kitérnék a grafikára, ami pazar. Nagyon szépek a pályák. A robbanások nagyon jól ki vannak dolgozva. A fizika pedig egész egyszerűen fantasztikus. Az üvegek törnek, van, ahol a fizika segítségével kell leküzdeni az akadályokat

 

 

 

Tehát a TRIALS HD egy fantasztikus játék lett. Azt az 1200 pontot, amibe kóstál nagyon is megéri. Aztán azon vesszük észre magunkat, hogy már vagy 6 órája játszunk, nem tartunk kapcsolatot a külvilággal csak egy olyan sokak számára jelentéktelen cél miatt hogy minden pályán arany érmet kapjunk.

 

 

 

Szavatosság: 10/10

Irányíthatóság: 9/10

Grafika: 10/10

Zene, Hang: 8/10

Játékélmény: 9/10

 

 

 

 

9/10

  

 

 

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gamecsaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr72479480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deyan-17 2010.11.28. 19:40:44

Czebe: Nem azért, hogy izéljek itt, de hagyhattál volna 1-2 napot, ennek publikálásával, mert videó van elötte, szinte pár percel. Ilyenkor általában azt szokták csinálni, hogy várnak pár napot, és csak aztán publikálják. Szerintem neked sem esne jól...

CzEbE (törölt) 2010.11.28. 19:44:29

Fantasztikus videó lett! Viszont lenne egy kérdésem. Mégpedig hogy olvastad a szöveget? Mert marha folyékony lett! Nagyon jó videó csak így tovább!

Deyan-17 2010.11.28. 19:50:30

@CzEbE: Köszi. Nem olvastam, csak megírtam mi alapján kell beszélnem. És nem bántásból mondtam, csak legközelebb erre figyelj oda! Egyébként a teszt jó lett, bár picit rövid, és egy tovább linket is tehettél volna oda. De elsőnek nem rossz...

CzEbE (törölt) 2010.11.28. 19:54:12

@Deyan-17: Persze és bocsánat. És azt nem tudom hogy hogy kell továbosra csinálni! Most tenném fel a kérdést hogy mégis hogyan kell ezt csinálni? és mégeyszer bocs!

Deyan-17 2010.11.28. 20:09:22

@CzEbE: Annyi a dolgod, hogy Forráskódba lépsz, és ahova szeretnéd a tovább ikont, oda beírod azt, hogy <!--more-->

TJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.11.29. 14:19:53

@CzEbE: Bocs de vázlatba rakom a tesztedet had nézzék meg előbb Deyan videóját. Remélem nem probléma.

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.12.01. 15:18:21

Jó teszt lett:) Gratulálok! Csak így tovább...
süti beállítások módosítása